2010-01-22

Om Paulo Robertos Submariner


Att Paulo Roberto bär en Rolex Submariner har varit känt länge. Den har figurerat både på flera bilder – nyligen på Cafés omslag – och setts runt hans (högra!) handled i diverse teveprogram. Med ett undantag.

När Paulo Roberto gör sin största teveproduktion hittills i form av Robinson Karibien lyser klockan tyvärr med sin frånvaro. Vad beror det på? Är Paulo rädd om sin 16610? Har han förbjudits att bära den av produktionsbolaget?


Själv har jag svårt att tänka mig en bättre klocka i det fuktiga Västindieninklimatet än just en Sub. Ändå, vecka efter vecka med Paulo, men ingen klocka.

Men så i lördags, nio avsnitt in i säsongen, hände det plötsligt! Paulo bar för första gången sin klocka. Äntligen, säger vi på Tidsfördriv och hoppas på en ny trend där klockan kommer bäras allt mer frekvent. Imorgon sänds nästa avsnitt. Kommer klockan vara på då?


3 kommentarer:

 1. Oj spännande! Ska spana ikväll!

  Radartrix

  SvaraRadera
 2. Från en klockintresserad som dock inte har den breda kunskapen om alla märken och modeller.
  Såg en stund på den gamla klassikern "Fångarna på fortet" igår, Agneta Sjödin har en snygg pjäs rund handleden som jag nästan tror är samma som hon hade när det begav sig på fortet för ett antal år sedan. Vad är detta för snyggt damur?

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7663795.ab

  SvaraRadera
 3. Den på bilden i AB är iaf en Rolex Submariner utan datum, ref 14060.

  SvaraRadera

Ange gärna ett namn när du kommenterar så blir det enklare för alla att hålla reda på vem som tycker vad. Tack!